Even voorstellen!

Even voorstellen, ik ben Anna, van the orange brick. Een geweldige btw k100 cafe racer

Hoi! Misschien heb je me zien lopen op de motor beurs. Of heb je een kaartje van de website gevonden! Hoe je hier ook terecht bent gekomen, welkom. Ik zal me even voorstellen, want er zit natuurlijk ook nog een mens op de motor die leuke shit probeert te schrijven.


Wie ben ik

Terwijl ik dit schrijf krijg ik een soort kringverjaardag flashbacks, sorry als jij deze nu ook krijgt. Ik ben geen mens voor voorstelrondjes wat dat betreft. Ik ben Anna, 30 jaar, grafisch vormgever en SEO tekstschrijver, motorgek, hondengek en über nerd. Hoe über nerd? Ik wil een stormtrooper motorpak met bijbehorende helm voor op de motor. Liefst met ‘beugels’ zodat ik mijn 2 lightsabers erop vast kan klikken. 

Dat was mijn spreekbeurt, ok kidding. 

Hoe lang ik rij

Ik heb op mijn 20ste een Try the bike cadeau gekregen bij Bruinsma in Utrecht, dat was inmiddels 10 jaar geleden en ik was direct verkocht. Maar dat was net die periode dat het A1 en A2 rijbewijs ingevoerd werd. En toen kon je nog niet in A2 instromen zonder A1 rijbewijs. Ik heb toen nog driekwart jaar gewacht tot dat wel kon zodat ik op 21-jarige leeftijd mijn rijbewijs kon halen. Reken maar uit, want over een week of 5 word ik 31. 

met mijn hondje Butters op de motor
Met Butters (vernoemd naar Southpark) op de motor. Hij zat verankert, de deksel kon niet dichtvallen en hij kreeg een trui aan!

Niet iedereen zijn smaak motor

Ik snap echt wel dat mijn motor niet bij iedereen in de smaak gaat vallen. Maar zelf vind ik het machtig mooi als ik een duidelijk gepensioneerde man voorbij rijd die kijkt. En vervolgens zichzelf bijna een whiplash draait omdat hij het motorblok herkent. 

Eén ding weet ik wel zeker. Een café racer bouw je niet omdat je gewoon een motor wil. Het kost klauwen vol met geld die je nooit meer terug ziet. Maar ik heb een motor waar ik helemaal verliefd op ben. Ook al is hij gigantisch traag tegenover de XSR900 van mijn vriend. En is hij ook nog gigantisch onpraktisch, want Duitsland kan ik op mijn buik schrijven. Want dan word ik binnen de kortste keren aangehouden. Gelukkig heb ik voor de geliefde haarspeldbochten ook nog een Transalp uit 89 welke we gedurende de zomer lekker verhuren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *