Aan de Fryse BMW rijder die mij thuisbracht in het donker: BEDANKT!

bedankt voor het thuisbrengen onbekende meneer

Sommige dingen blijven je gewoon bij. En ik hoop dan ook heel erg dat deze man misschien op de motorbeurs is en mijn motor herkent. Of dat hij het met iemand over dit voorval heeft gehad en zij mijn motor herkennen. 

Wat deze man gedaan heeft, vind ik zo ontzettend lief! Hij was op dat moment echt de BMW rijdende motorvader die elke motormeid zou moeten hebben.  


Goede daad op de motor

2 November vorig jaar overkwam mij iets, wat ik gewoon ontzettend tof vind. Ik reed op de A28 richting huis en het was al flink donker geworden. Ik had die middag foto’s genomen bij het monument op de heide in Ede en dit liep nogal uit. Het was niet de bedoeling om in de schemer terecht te komen, laat staan het donker. 

Onderweg was er al een paar keer naar me geseind, maar ik snapte maar niet waarom. Mijn lampen stonden aan en ik had echt geen idee wat het kon zijn. Tot een nogal volhardende BMW rijder me voorbij kwam, inhield en nog eens voorbij kwam om me van de weg af te vlaggen met alarmlichten. 

Op de vluchtstrook vertelde hij me dat mijn achterlicht zo goed als niet zichtbaar was in het donker. Dit was mijn tweede of derde ritje met de motor en het achterlicht had ik niet zelf uitgekozen. Dit was voor me gedaan. Dus ik ging er ook vanuit dat het goed was, niet dus. Gelukkig moest ik nog maar een klein stukje tot ik thuis was. 

Deze man, held van de fucking dag echt waar, stond erop dat hij achter me aan reed zodat ik een achterlicht had. Hij moest toch nog een heel end rijden, dus dat kleine stukje om maakte hem écht niet uit. 

Ik heb hem uitgelegd waar ik heen moest en we zijn weer op pad gegaan. Tot de rotonde waar ik mijn wijk in reed is hij achter me aan gereden. Ik heb gezwaaid, en de beste man nooit meer gezien. Ik weet niet eens hoe hij heet. Maar ik heb wel weer een verhaal waarom ik de motor gemeenschap gewoon zo ontzettend top vind…  

herken je deze motor nog meneer de btw meneer
De foto in kwestie welke die dag geschoten is

Wie niet waagt…

Wie niet waagt wie niet wint. Ik ben natuurlijk nog niet lang bezig met blogs schrijven. Ik ben nog niet bekend. En de kans bestaat dat de beste man dit nooit ziet. 

Maar mocht die persoon dit wel lezen:

DANKJEWEL meneer de BMW motorrijder. Voor je volhardendheid om me van de weg af te vlaggen. Maar vooral ook voor het beschermen van je mede motorrijder. In de kou, in het donker, terwijl je nog een teringend naar huis moest rijden. Ik vond dit zo’n mooi gebaar… En ik hoop je nog eens tegen te komen op de weg! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *